Advocaten van nu

U zoekt een advocaat die u begrijpt en met u meedenkt. Wij hebben jarenlange ervaring met het bieden van juridische bijstand in West-Friesland en ver daarbuiten. Wij bieden juridische oplossingen op cruciale momenten voor iedereen. Samen met u werken wij aan een oplossing, zodat u onderdeel bent van het proces en sturing kunt geven aan uw eigen zaak. Ons kantoor biedt kwaliteit en onze aanpak is persoonlijk, oplossingsgericht en professioneel. Wij bieden duidelijkheid.

Rechtsbijstand nodig? Wij helpen u graag!

Inloopspreekuur

Heeft u een juridisch probleem? Kom dan vrijblijvend langs voor een adviesgesprek. Het inloopspreekuur is op iedere laatste maandag van de maand tussen 11.00 uur en 12.00 uur en iedere laatste donderdag van de maand van 18.00 uur tot 20.00 uur. Bent u niet in de gelegenheid om dan langs te komen? Neem dan contact met ons op.

Telefonisch spreekuur

Gratis kennismaken met ons kantoor? Bel voor juridisch advies naar WF Advocaten: elke donderdagmiddag vanaf 14.00 tot 15.00 uur op 0229-238404.

Toegankelijkheid

Bent u niet in de gelegenheid om ons kantoor te bezoeken laat dit ons dan weten, mogelijk kunnen wij dan andere afspraken met u maken.