mr. Maaike van Espen

nuchter - betrouwbaar - oprecht

mr. Maaike van Espen

"In 2013 heb ik de overstap gemaakt naar WF advocaten. In mijn praktijk ligt de nadruk op het personen- en familierecht. Als ouder weet ik dat een kind het belangrijkste is in je leven en dat je de zaken voor je kind, ook na echtscheiding of relatieverbreking, zo goed mogelijk wil regelen, daar ga ik voor. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in schuldenproblematiek in de ruimste zin van het woord, ik probeer tot aanvaardbare oplossingen te komen. Mijn aanpak is gebaseerd op samenwerking, zodat u altijd betrokken blijft bij uw zaak."

Mr. Van Espen heeft gestudeerd aan de Vrije Universiteit te Amsterdam en is in 2002 afgestudeerd in de richting Privaatrecht (Jeugdrecht als hoofdrichting). Na haar afstuderen is zij gaan werken bij een advocatenkantoor in Hoorn, daarnaast is zij jarenlang werkzaam geweest als bewindvoerder WSNP. In 2010 is zij beëdigd als advocaat. Mr. Van Espen is partner van het kantoor.

Mr. Maaike van Espen heeft zich op de volgende hoofdrechtsgebieden in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd:

  • Personen- en Familierecht
  • Insolventierecht
  • WSNP
Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Lidmaatschappen

Aangesloten bij de Vereniging van Sociale Advocatuur Nederland (VSAN)