Personen- en familierecht

Uit elkaar

Als u uit elkaar gaat dan moet u veel regelen. Ook als uw hoofd daar niet naar staat. Het is vaak beter als een advocaat de zakelijke kant samen met u regelt.

Wij staan u bij tijdens de gehele scheidingsprocedure. U kunt via ons samen scheiden of alleen scheiden. Soms bent u in mediation en wilt u overleg met een advocaat bij het maken van een keuze. Ook dat kan met ons. Bent u niet getrouwd geweest dan helpen wij u uiteraard ook bij het goed regelen van uw zaken.

Verder bent u welkom bij ons als u een oplossing zoekt voor problemen met uw ex, terwijl u al uit elkaar bent. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe alimentatieberekening, verkoop van een huis en andere juridische zaken.

Duidelijkheid bieden in een voor u zware periode is onze deskundigheid.

scheiden - ex- samenwoners - geregistreerd partnerschap - partneralimentatie - verdeling - verrekening - huis - geld - convenant - pensioen - schulden

Kinderen

Kind van de rekening worden? Dat wilt u niet voor uw kind. Het liefst regelt u alles goed en in overleg met uw ex. Komt u er samen niet uit dan adviseren wij u als u een beslissing moet nemen. Soms is een beslissing van een rechter nodig. Tijdens een procedure bij de rechter staan wij u bij en vertellen wij u eerlijk wat uw kansen zijn. Wij staan voor uw standpunt en denken aan het belang van uw kind. Of het gaat om financiële of emotionele zaken, wij zijn betrokken specialisten.

ouderschapsplan - hoofdverblijf - alimentatie - zorgregeling - contactregeling - gezag - erkennen - vaderschap - omgang - veranderen naam - voogdij

Overig

Weet u niet zeker of wij u kunnen helpen met uw probleem, bel ons dan. Onze ervaring in het personen- en familierecht is ruim: van het wijzigen van een naam tot het procederen over een straatverbod. Wij helpen u graag.